Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi smo za njih isti i sa prvim bjelim ili sa crvenim,svejedno.
Grb socijalističke republike Hrvatske ima prvo bijelo polje , sa petokrakom iznad grba kako se sjećam , a ustaškoj ima u prvom bijelom polju slovo u
I na grbu SFRJ je na sahovnici bilo prvo bijelo polje. Malo edukacije bi bilo dobro prije pisanja nebuloza. Stoko novinarska.
Dosta vise sa vasim glupostima. Ovo je zastava HR kakva je bila dok se Njofra nije zaigrao i promijenio redoslijed polja i nasadio na grb povijesne pokrajine. Ja imam skolske svjeodzbe i diplome iz SR Hrvatske i na svima je prvo bijelo polje na sahovnici. Jel' to znaci da su svi moji skolski dokumenti ustaski?
da, znači. Kao što ni simbol svastike više ne predstavlja simbol sreće.
Cuj? Pavelicevi izazvali bijes kod Mihajlovicevih??? Čudo neviđeno!
Nije cudo sto Bosnjaci ovo podrzavaju, pa i oni su (vecinski, ne svi) zajedno sa "susjedima" bili pod tom zastavom u Drugom svjetskom ratu
Ma bjaaaažiiii ba bjaaaažiiii, bjaaaaaažiiiiii🙌
Nije bilo "zastave" , , 😁
Jesu li ovo oni što po Klixu izražavaju podršku Izraelu pljujući po Bošnjacima? Lipicaneri naši kulturni.
Oj Mladiću, s korpusom iz Knina, Bježi, eto tri mudžahedina. 
Bravo susjedi kad oni slave sratka što da ne
Jedino je NDH pravilno postupala sa srbima po onim kampovima za preodgoj. Tu su bili dobri djaci sve petice su imali
Dakle, srpski kozo.jebi se bune 😂😂
Možeš mislit, izazvali gnjev kod finih komšija. Nema veze što su taj Zadar razvaljivali čime su stigli od aviona preko haubica do topovnjača s mora.