Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nikad nikom nisam reko...da je turcin cecin veljko...
Genocidaši,genocidaši.Kako niste zolju unijeli na utakmicu,pa njome dejstvovali.
Koliko se sjecam nisu se bolje ponasali ni navijaci Buducnosti kad su ovi bili kod njih. Tu je to
Nije cigla, nego kesa sa kokicama!
POBJEDA! Bas me zanima hoce li kliks objaviti vijest da je Crvena Zvezda demolirala Buducnost sa 97:54, osvojila ABA ligu i plasirala se u Evroligu
18. vj
jel ovo viču šiptari,a ljudi crnogorci..al su im Albanci strah u kosti unijeli
Ok to da su servi divljo pleme srbotursko i nije baš neka novost
Srboluđaci.
Zbog primitivnih navijača utakmica kasni sat vremenena ... ko u takvoj atmosferi normalan moze igrati kazniti i izbaciti iz svih takmičenja dok se ne izvrši totalna deratizacija navijačkog ološa
E sad ce puno bolje igrati
cudilo bi me da ste napisali da na kraju druge cetvrtine CZ vodi sa 47:21
Ja stoke pogane, ubilacke. To su turski geni u njima ostali, idiotski.. Oko za oko, zub za zub. Bas su vam keve handrili i sijeme posijali.
Vlaška posla kada nema bošnja sandzaklija i šiptara onda udaraju po svojim. Nemože to bez papanizma.
Narod 16’tog reda,primitivna bagra koja sebe naziva civiliziranom nacijom.. Kad bi se ovako nešto desilo u NBA bili bi automatski izbačeni iz lige uz dugotrajnu zabranu igranja u istoj !!!
Fudbalski huligani (sada i u ostalim sportovima) su jedno sranje koje je došlo iz Engleske.