Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
J.e.b.e.m ti majku mrtvu ustasku.
Hehehe,pa nije ti to Litvanija,Bosna i ostale banana drzave gdje je fas.izam normalan. Odmah po dzepu,pa dizi ruku ma.j.ci u gu.zove.
Sta je lose uradio, ne kontam? Trebao ih je gadjati banama. :-)
tako je samo po dzepu,kad 2-3 plati sovat ce hitleru majku.
Ne znam sta da vam kazem, sad kad hladno razmislim mozda je bolje bilo da su ostali oni nacisti nego ova nas dzubradi, sad bi bili ko swica, ahahha
Ovaj se ponasao kao rasista na utakmici protiv Nigerije, uopste nisu zidovi bili u pitanju. A oni ga kaznili zato sto je uvrijedio zidove.
Prebit i po džepu i po glavi fašističko govno. Puni bi nam budžeti bili da i mi to radimo.
treba ove domace islmiste kaznjavat, sto po internetu suju majku cionisticku, velicaju hitlera a \'vamo lafo cmizdre zbog genocida
on je kažnjen a šta je sa onim nijemcem sa otvaranju olimpijade ???
SMRT KOMUNIZMU I KOMUNISTIMA !!!
Tako i treba. Smrt Fasizmu! ANTIFA united!
nije fino izracuno mora da mu se omakla neka nepoznata
Kako u svijetu kažnjavaju, nema 2 zeca 3 zeca
cionisti su svuda, mamu li im