Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo mirza :)
Curry i Mirza trenutno pogađaju najviše trojki u NBA.
Kad je tek dosao u NBA znao je samo sutati i skakati, sad radi odlicne prodore i dijeli divme asistencije, vidljiv napredak
Zaradi tipkanjem, vrlo jednostavno. http://tipkanjem-do-novca.blogspot.ba/
Mora se početi nametati,uzimati šuteve od Bledsoa i ekipe,i tek tada će da ostvari svoj puni potencijal. Još nije kasno za to.
Bravo Mirza majstore! Atomski Mirza :-)
lahko je sad kad je razgledo Fenix u Arizoni.
Ono sto mi se izuzetno svidja je to sto je stvorio strah kod drugih da ce sutirati za tri poena i sada svi nasjedaju na fintu suta :)
nastavlja pišati po kvazipatriotima
Mirza ih je držao u igri u prvom dijelu kada je odigrao većinu svojih minuta. U drugom dijelu samo 11 minuta i vidjelo se da nije dovoljno spreman, kasnio je u odbrani i nije se dobro postavljao u napadu. NBA sezona je teška i slijede im 4 utakmice u narednih 6 dana. Hornacek mu mora smanjiti minutažu kako bi bio onaj pravi dok ne dostigne onaj nivo kondicije kakv je imao prije bolesti. http://strpljenjemdobogatstva.blogspot.ba/
Svaka cast Mirzaaa.Samo naprijeeed.
Ima li ko da je gledao utakmicu? Vidim da je sve poene dao u prvoj polovini utakmice dok je phx vukao kraci konac.
zadnju četvrtinu nije skoro ni igrao a od polovine treće nije uspio dotaći loptu a kamoli šutirati... što ?
Treba svaku utakmicu da daje 20 komada da bi bio ozbiljan kosarkas
:D ako vec trolas smisli nesto pametnije...