Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo nisam bio u pravu izgubiše i ovu a i protiv finske nam se crno piše.Selektovanje momaka za reprezentaciju je katastrofalno.Igraće dovode roditelji,treneri i kvazi menađeri i selektora uvjeravaju da mogu da igraju za repku.Sve smrdi od glav.Trebaju detaljne promjene u svim košarkaškim savezima u BiH a imaih more.
Hajd razumijem da su momci izgubili, al ovo "poigrala se" mi nikako ne odgovara rezultatu. 13 poena razlike a snaga protivnika apsolutno nepoznata. Tako se ne daje podrška, a sva ta djeca sigurno provjere Klix da vide šta se piše.
Bolji igrači nisu pozvani ni na širi spisak. Odabir igrača je bio na prijateljskoj bazi sa trenerima, klubovima. Pročitah negdje da selektor nije ni gledao finale BIH za U18, jer je vjerovatno znao spisak i ranije. Definitivno mnogo bolji igrači zaslužuju da budu pozvani u reprezentaciju, ali nisu projekti klubova, menadžera .
Tzv. Bosanski Srbin i uspjeh u sportu Tenis- nula Fudbal- nula Kosarka- nula Rukomet- nula Borilacki sport- nula Svjetsko u kosenju trave na Romaniji- drugo mjesto
a mosnjanske poturice ?
Nije istina da su bošnjaci dobri samo u sjedećim sportovima. Dokaz je to sto dominiraju u lezecem skijanju, šahu dok stojiš pod uglom od 45 stupnjeva, i utrci na 100 metara dok klecis u vreci od krompira
Bosanske posrbice, najveci antitalenti u Europi, svojom pojavom opet usmrdile Klix portal.
Neznalica na klupi U18 reprezentacije je najveci problem.
problem je mosnjacko shvatanje gravitacije
Možda uvesti sjedeće skokove u vodu? Ili sjedeće razbijanje kokosa glavom? Sjedeći boks?
@piseispod. Lažeš???? Je l' to službeno??? A efendija Mugdim sa Vranjača, jednom se otkotrljo niz munaru, nije praga ni dofatio... ali nije bilo službene zabilješke. Još bilesi vruć sahan japraka držo i nije prosuo.
@DamirEfendic. Tu smo već prvaci. Učenje sufare naglavačke, možda?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ovo nije fer zasto suparnicka ekipa koristi noge ?
nije fer ali je zato samo jedan MAAAAAAAAUZER.
ahihihihi ahohohoh
bagro pljuc
dođite nam sjedeće košarke pickkkkke
nikad mi vise necemo bit dobri u kosarci dok klubovi i privatne skole kosarke uzimaju djeci pare za tri treninga sedmicno,tako ne mogu ni za basketa napravit igraca,
Joj katoličkog naslova 😅 haj dobro