Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako volite misterije, nlo, serijske ubojice, zavjere posjetite moj kanal i ostavite SUBSCRIBE na A-Lister yt kanal
Za sta bog te vidio? Nevjerovatno da ovim smrdo nogcima daju ovolike pare, pa kad ga pokosi srce doktoru koji mu spasi glavu da milion puta manje. Ili policajcu, ili vatrogascu. I smijesno je da se ti ljudi ne zale nego idu na te utakmice i doprinose da ovaj dogodine dobije 210 mil jer boze nije bio dovoljno placen.
ne seri
Jako motivirajuća cifra za buduće doktore i inžinjere da nastave sa školovanjem
190mil dolara a 200mil gladne djece na kugli..gdje je tu veca sila nebeska
Iskreno, zar ovo neko gleda? Buducnost sporta je u individualnoj amaterskoj rekreaciji, ovaj "profesionalni" vise nije zanimljiv.
@ZutobijeliMacor zanimljiv je kad dodje rookie koji moze pokazat vise nego stari igrac u bilo kojem timu.
@ZutobijeliMacor sta to ti seres,ae mrs odavde na individualne rekreacije