Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je podvala New Yorku, jedni su Knicksi, Netsi maš u Newark odakle ste i došli!
Mirza jednostavno nema ni post move kako treba , previse su agresivni i jaki da bi on opstao u NBA , kad bi sebi mogao pronaci ulogu koju ima Novak u New Yorku onda bi mogao imati solidnu karijeru , sve ostalo je gubljenje vremena po klupama klubova , svejedno u kojem igrao .. sinoc bas zamjenski PF Reggie Evans covjek pojeo skokove svima redom , borbenost kakvu slabo ko ima , a tesko je zamisliti Teletovica da se pretvori u masinu za skokove i da se baca po terenu za loptu ;) nek osjeti , dobro je iskustvo , ali ako ne pronadje ulogu koja mu pase nek se vraca cim prije u Evropu da na koncu bude medju top 10 evropskih igraca u ovoj deceniji :D
Ni Drazen Petrovic nije igrao skoro nista u svojoj prvoj sezoni za Netse pa je kasnije bio njihova najveca zvijezda dok nije stradao.. Ne zelim ovim porediti Mirzu sa Drazenom samo hocu reci da treba vremena da se jedan igrac iz Evrope navikne na americki stil igre.. Mirza ima sve predispozicije da bude dobar NBA igrac..
Nakon sezone maltretiranja citalaca Manchester Cityjem i svim mogucim i nemogucim glupostima vezanim za njega, sad slijedi sezona maltretiranja Brooklyn Netsima i trivijalnostima poput ovih.
hajde sada lupajte mi minuse, ali pogledajte objektivno shvatiti ce svako ko malo prati nba, jel vama sada jasno kakvu ulogu mirza ima u bkn, on je jedan od onih igraca koji ce uci da igra kada vode 20 razlike i 4 minute do kraja, vi neshvatate koliko je jaca nba liga od europske...volio bi da mirza igra, ali jos pozicaja koju on igra PF je najjaca pozicija lige....
Hahaha, vise dodje njih u dvoranu nego ovih nasih navijaca na derbi