Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nosio sam i nike i adidas i converse i pumu i igrao košarku. Adidas najkvalitetniji, nike prevara.
ubio se za vozaca grtalice https://www.youtube.com/watch?v=FNp8awQGudE&index=1&list=PLr-DL0r5569-tQ_RM9WooiAwqN1gP2_6a
Pa kvalitetnije su zepe od bruce lee a nego ove danasnje tene lijepe na oko a cjena kao da ides na bahame .
ovdje ce se tuziti od proizvodjaca/marke do majke onog koji je rodio vozaca koji je isporucio patike….
Naplatice on to debelo.
Koledz ekipe zaradjuju milione, sinoc je za utakmicu UNC - Duke najjeftinija karta bila 2500$, a igraci dobijaju neke bijedne stipendije
Sjećam se kada su sve tene a posebno meni omiljene Converse duboke za basketa imale rub proštopan najlonskim koncem, pored lijepljenja. Ovo sada se samo zalijepi. Mislio sam da su tene sa ljepilom bez konca samo za običnu raju a izgleda da ih daju i vrhunskim sportistima.
Nisu patike ni blizu ko sto su nekad bile, kvalitet i dizajn sa cijenom. Danas su cijene patika abnormalno visoke zbog nekog cool dizajna, a kvalitet smijesan. Poderu se od lagane setnje...
tene su od NIKE-a.Vec su ih krenuli sprdati drugi kao sto je Puma itd...
Kakva antireklama za patike! Sudeci po tome kako amerikanci tuze jedni druge i za najvece banalnosti, moglo bi se ocekivati da tuzi i proizvodjaca patika, ipak ce ga kostati karijere (ili u najboljem slucaju sezone).