Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dolan je svojim upravljanjem i vizijom sveo knickse na nivo ABA
@GZA lige
Po čemu je bitan ovaj tip da zauzima prostor na ovako važnom portalu 🤨😂😳😁
i libo ga racq za sve...
lik ?
@boschker otkud ti da misliš covjece? Vidi se da si ovca koja ne misli samostalno već čeka šta čemu servirati fake newsi. Pa čudi me da ti išta i misliš samostalno? Zbog glupih ovaca ispranoga mozga poput tebe, sve se ovo i dešava.
Dzaba vam se nasladjivati, prebolice je kao prehladu.
yebo majku frajer ima focansko prezime
Šta je ovo? Svi ovi neki poznati kao fol pozitivni na koronu. A imali iko da zna nekog ko zna nekog da ima taj virus? Ja znam dosta ljudi u više razlicitih država i nikog ne poznajem da poznaje nekog. A ovi poznati stalno zaraženi. I onomad tom hanks, onda oni NBA kosarkasi, pa fudbaleri. I sto je zanimljivo, ti poznati nemaju simptome, a ovi ne poznati umiru mladi? Da bi stvorili jednu svjetsku vladu, to im je cilj, sa dosta restrikcija nama običnom narodu.
ja mislim da si ti najgluplji lik na svijetu
Đejms Dolan sad je bolan, piše u nekim zluradim komentarima...
Nije dzaba najomrazeni.🙈