Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svake godine smaranje olimpijadom i ovim starim legendama, popustite vise
Sinovi mu narkomani katastrofa
ma treba samo fistat
Mirza Delibasic-Kinđe, je pokazao i dokazao da je kosarka jedna vrsta umjetnosti kao produkt intelektualne maste i elegantnig pokreta tijelom (dribling, roling...sut). U velikom Realu najomiljeniji strani igrac. Rahmet i pokoj dusi (skupa sa Pistol Pete Maravic) najatraktivnijem svjetskom igracu svih vremena.
Jedan je Edin Dzeki
Uzrok tog moždanog su loše navike, hrana, alkohol, pretjerivanja. Ali najviše loša hrana. Što bi rekao naturopat Herbert Shelton, uzrok srčanog i moždanog i dijabetesa i karijesa i alergije je potpuno isti. Nije istina da dijabetes uzrokuje sljepilo, i da pokvaren zub uzrokuje ostale bolesti. Već loša hrana uzrokuje dijabetes, arteriosklerozu, moždani, srčani, karijes, alergije... Kad samo malo postite, čak pola dana, nestanu bolovi u šupljem zubu, ispušu se apscesi, ja probao.
E Mirza, Mirza, rano si nas napustio, legendo. Ali ostala je veličanstvena priča za sva vremena.
Tuzlak po rodjenju, osim Bosne sa kojom je kao glavni igrac postao kao prvi jugoslovenski klub, prvak Evrope, igrao i za Real Madrid, gdje ga danas opisuju kao madjionicara sa loptom, legendom.Nazalost, dubokoumni boem po prirodi, zajedno sa drugovima iz Indexa volio " nocne svirke", casicu i rano nas napustio.
Najveci je mozda samo u sarajevskim.mahalskim ispraznim pricama. Ni po cemu on nije najveci sportista, dobar je bio ali ostalo su sve mahalske price. Plus bio je teski alkoholicar i kockar sto nikako nije primjer omladini. Manimo se mitova
Ne pričaj glupisti i ne blati lik jedne istinske košarkaške legende. To što je imao svoje poroke ne može umanjiti njegovu košarkašku veličinu i genijalnost.
700 utakmica sa prosjekom 20 poena, kao razigravac i u vrijeme kad nije bilo trojki. Pokrij se usima, mutevelija