Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sine jos je rano za NBA!! vidi Teodosića kad se odlucio na taj korak. napravi velike stvari u Evropi, ovdje se dokazi, pa onda idi (taman ces vremenom i ojacati. a sto se tice neupucenih koji pisu komentare tipa "nemoj repku zaboravit ko Mirza i Juka" nek jednom upamte da NBA NE DOZVOLJAVA EVROPLJANIMA DA IGRAJU KVALIFIKACIJE I SLICNE TEKME!!! CAK NI EUROLIGA NE PUSTA SVOJE IGRACE!!
Dok mi pomeneš Bihać odmah na um pada 5.korpus i ti strašni borci Armije BIH, oslobodioci Bosne...Sila Nebeska ! Sretno Musa ,osvoji Ameriku !
@weasell tješi se..pitaj Momira Talića ko ga je tuko po njušci
e ti si za nba
musa voli da ga kusa. :)))
Po napisanom u vašim komentarima vidim ili da nemate pojma o košarci ili da ste subjektivni. Musi talenat može osporiti samo nezlalica, a isto tako neznalica može reći da je već spreman za NBA. Musa je krilni igrač koji nije dovoljno fizički razvijen. Zbog pozicije išao bi na matchup igračima kao što su LeBron, Durant, Antetokounmpo, Leonard itd. Treba još snage uz ovaj veliki talenat.
Neznalica*
Samo polako mali, i bice nesto od tebe. Imas sve predispozicije i bice mi drago ako uspijes u karijeri.
daj bože?
Snaga, brzina i sut s poludistance ! 👌
e moj Musa trenutno si k'o civiluk
musa samo masno
Radi ti na ponasanju sine prvo
Nema jarane tebe u nba sa takvim mentalitetom .. samo sebi nabijas poene,toliko si skrt da neces nikome da asistiras ili igras odbranu
Ne seri glupane
Bjez ba od tih fašista
Sretno Musa al nemoj repki okrenuti ledza kao Mirza i Juka
@sefika007 Repka je svetinja... ko sto reko Obradovic
Be brini Džanane, Kukoč je tek kad je otišao tamo dobio 20-tak kila i bio vedeta u Čikagu.