Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma svaka mu cast....strasan uspjeh momka!!! Za ustati i dati mu aplauz!!!...svima koji ga kude nesto bih rekao...arogantni igraju u NBA a ovi sto znaju kakav treba biti ko...pisu po forumima :)))
@OG Kush eto ti crtas !
E da mi je znat ko ovo puca dislajkove na cestitke musi... Forza Dzanane!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dokazao si da se trud isplati, svaka cast, sretno u Netsima i nikad ne zaboravi odakle si. Svi ce sad pricat negativno ali nema nama Bosne nase nigdje, zivio, Bog ti dao zdravlja i slave.
sve si fino napisao dok nisi poceo srati sa tim laznim patriotizmom,oisam ja na bosnu ovakvu,leglo kriminalaca i nacionalizma
Hvala za sve sto si ucinio za reprezentaciju,znacio si nam puno
Sretno, sve najbolje ti zelim
ubiste cijeli dan o ovome
Bosanski GAZIJA
Svaka cast i zelim ti puno uspjeha!
Teletovic se oduzio. Musi zelim sve naj naj u zivotu.
OBUCI BROJ 99 BUDI BROOKLYN NINE-NINE
dobra serija😀
Bravo kralju,punoo srece
Sreca pa su utakmice na istoku oko 00:00 ili 2:00 najdalje. Pratimo Sarah Kustok i Dzanana! 😉😗
Awwww
Pored talenta i Pro iskustva, momak je uporan, veliki radnik a prije svega voli kosarku...abda uspjece on i u najboljoj svjetskoj kosarkaskoj ligi-NBA...sretno Musa.
Ode nam mladost.
@novibosman345 dodje starost ...
Samo naporno radi kao Kobe i bit ces vrh vrhova!
@ProximaCentauri kobe ..musa 😅 ...pa jbt.
@firstjedi Ima za*eban jumpshot! Mnogi ga porede sa Bryantom.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)