Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala tv kuci Sport Klub koja nam je omogucila prenos utakmice! Placajmo mi pretplatu to je glavno :/
Jel prenosi veceras iko utakmicu uopste ?
@Lampung_777 Sport Klub
Nurkić treba da potpiše ugovor, iako je već par godina tamo u nba i zaradio je hvala bogu par miliona, musa treba da potpiše ugovor i hvala bogu i njega cekaju milioni...ovo su samo izgovori i jednostavno treba shvatit da ko ode u nba ne zeli vise da igra za bosnu, pogledajte francusku pa sta je s njihovih zvijezda i oni su u nba pa dodjose u tuzlu da igraju..iduce godine ce bit neki novi ugovor neki trejd u drugi tim pa opet nece smjeti rizikovat...
lik sutra potpisuje ugovor karijere i treba danas da se povrijedi radi jedne tekme... ? To vam je logika ?
Nurkic, Musa i Penava ocekuju ugovore i normalno je da ne zele rizikovati povredu. Jest nesreca da nam 3 kvalitetna igraca ne mogu igrati na ovako vaznim utakmicama, ali svako bi na njihovom mjestu ovako postupio.
I nacija je svim srcem uz reprezentativce ,puno sreće našim momcima.
pozdrav iz africke zemlje safari...zbogom zohari...:)
Svi vi koji tako podlo prigovarate, za mnogo sitniju korist ili neku životnu šansu, bi okrenuli ledja ne samo Bosni, neko i mami svojoj, a da prethodno niste ništa pružili za razliku za ovog momka koji je reprezentaciji već nešto i dao.
Dobro zapisite datum kad je Musa zadnji put igrao za reku...Nikad se taj vise nece pojaviti,bio je u repki dok mu je trebala
@AdinSuarez dječak, smiri doživljaje!
i rekao kokuzi neka vam je sa srecom😂
ja konto Musa se iz Nigerije javio
BAS TI HVALA MUSA STVARNO NAM ZNACE TVOJE PORUKE I PODRSKA, DJUBRE JEDNO “BOSANSKO-PATRIOTSKO”. NEMOJ SE TROSITI VISE U IZGRADNJI SI!
Sinoc najbolji igrac Evrope, Doncic dosao u dvoranu da bodri svoju reprezentaciju...
Kad ce musa da kaki pa da opet bude vijest na klixu