Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se da če uspjeti, iako nisam pristalica ovakve samopromocije. Ali druga su vremena, danas je i publicitet jedan od kriterija za visinu ugovora. Ne sjećam se ovakvih izjava sa 19 godina od Rađe, Kukoča, Dražena, Divca... Oni su samo radili, radili i bili najbolji na svijetu. A kad su se dokazali, onda više izjave nisu ni trebale. Nadam se da će Musa otići u neki klub gdje će imati minutažu.
bravo Musa, samo samouvjereno! ovo nije nimalo lagano na psihu, odrazava se sigurno na igru... kad skontam da sam kao klinjo zelio da igram za NBA...man ovo je divno za vidjeti. Bravo.
Kontam nešta kakva bi to kombinacija bila Musa /Ž.Obradović. Žoks vrišti na ove što ćute, a zamisli Musa mu poćne pametovati
neka te momak malo prizemlji
JOJ MAJKO, BALJE I SPORT?!
Jel se on šali ili ? Haha
S takvim stavom ces se u Bosnu vratit moj muside... Budi skroman i zahvlan sto ces od seljaka postat NBA igrac
Zajebi skromnost, nisi glup da ne vidiš koliko vrijediš. skromnost od tebe traže manje sposobni, jer je to način da te pregaze. nikako ovi domači paraziti da naviknu da je vrijeme spskohrvatske jugoslavije prošlo, tad su svi ostali morali bit skromni i čekati da se neko smiluje.
Skromnost je vrlina sinko. Pojest će te tamnoputi vršnjaci tamo!
Znanje je najbolje samopouzdanje
hvalite me usta, kad me niko drugi nece
Sve ce reci ugovor i iznos izrazen u dolarima kakav je kvalitet. Ove price i tekstovi su jedno, a realnost nesto sasvim drugo. Danas u NBA ima toliko menadjera koji sve prate i tacno znaju koliko ko vrijedi, pravi kvalitet se vrhunski placa, jer je to ozbiljan biznis.
Hahahaha!
Samo tako u NBA i uspijevaju oni koji su puni samopouzdanja slobodno reci da su svi misevi za tebe cak i Doncic i da si ti true white mamba.
Sta je negativnih komentara od svih primitivaca a posebno ovih djikana dok on dobija pare igrajuci se vi cmizdrite iza vasih tastatura i sirite vasu negativnu energiju fujfuj
Zivi bili pa vidjeli. Dzanane, ja vjerujem u tebe.
Biće jedan od najplavljih igrača u nba