Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast majstore🇧🇦🇧🇦🇧🇦
nije sramota izgubiti od jedne Francuske,ljudi,nas je jedva tri miliona
Musa je kralj
Pa covjek pozdravio navijace sta je tu spektakularno, to je samo kod izgleda normalno da se nakon poraza mora pravdati tamo nekim fanaticosima, tj baustelcima iz dijaspore. Sta kao rek‘o im je: halalite ljudi dali smo sve od sebe. A cinjenica je da se nasi i jedva skupe, siguran sam igraci sami plate troskove puta
Otiso medju Fanatikose da malo opere obraz nakon psovanja majke navijacu iza kosa
Hvala Musa za zalaganje na parketu . BIH se Voli i kad gubi i kad vodi. . Hrabro u nove pobjede
Dobar je Musa, jos dva tri solidna igraca nam trebaju pa ce doci do promjene... jos ako Nurk dobije vecu motivaciju da cesce dolazi na prvenstva.
Jedan veliki glumac, ali jako glup !!
Dobar je igrač,ali mu još uvijek nešto fali. U Realu kad se lomi nema ga nigdje,nije igrač odluke,nije lider...
A gdje vam je snimak kada 25 sekundi prije kraja vise puta psuje majku covjeku iz publike i prijeti mu? Bez obzira sta mu je covjek dobacio, kao profesionalac je trebao izignorisati. Nije mu publika kriva sto ga je Albicy stavio u mali dzep, i sto je pokazao da je mentalni patuljak. Nije mu dzaba Teletovic u istoj ovoj dvorani opalio šamar prije 8 godina. Musa nas je u ovoj utakmici kostao pobjede i TACKA.
Pričaš o dečku koji je sa realom osvojio sve sto se može osvojiti ? Jedi ti normalan ? Braniš neku nekulturnu budalu iz publike ?
Volim te samo tako, pratim svaku tvoju tekmu, velik si igrac, ali brate sinoc si ko Teletovic u vakat srljao.. svaka cast za ovo! Idemo dalje 🇧🇦