Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast Musi. ali prerano je da on bude influenser kad se jos nije dokazao na profesionalnom nivou... Koncentrisi se na svoj razvoj decko..Nisi ni zagrebao sta sve mozes i ubjedjen sam u to... Pusti se ovih penzionerskih fazona...To kad budes pred kraj karijere ! Ziv i zdrav bio !!
@prvimaj Svaka čast za ovaj komentar, potpisujem!
Prvo se javno izvini Mirzi Teletovicu za onaj skandal,onda pogledaj koji video kako igras,tebi trebaju sutevi sa 3,4,5 metara,ovako kako si dosad igrao ti je mozda za razvojne lige mozda ok,ali samo sutirati trojke ili utrcavati pod kos kao komarac,to je premalo.Zelim ti uspjeh ali uopste mi se ne svidja tvoj stil igre.
dovedite investitore hadalji
Ako ovaj ikaog dovede iz Amerike to ce biti neki jaran.. Kakvi treneri i kakvi bakraci..bas ce oni Musom Kesedzijom gubit vrjeme na po Bosni.. Suplje price.. Poradi ti na sebi pajdo moj pa onda ce mozda nesto biti..
samo 2 djece , pa mogo si makar 10
Ne rise Samu
HRHB1191 MRSSSSSS kamenorezac kockoglavi
Sine dragi de ti prvo zaigraj u NBA kako treba pa onda razmisljaj o dovodjenju i propagiranju "dobrote" svoje
Talentovan je musa ali je prerano otisao u nba jer nije sazrio ni kao momak a kamoli kao igrac, nazalost preskocio je neke stvari koje ce tesko nadoknaditi. A to sto je priznao da je grijesio i jer je ovdje mislio da je bitan nekome pa je koristio, dok je u nba vidio da je donji. Iskreno bi volio da napravi karijeru u nba ako nista osigurao je veliku lovu
Musa će biti NBA šampiona. Pa dogurajte vi sa 19 u NBA, lafci... Za dvije godine imati prosjek 20 koševa 100%.
Na greske u karijeri misli na Cedevitu i okrsaj sa Teletovicem ....
Hajmo DISLIKE svi koji su zaboravili i da postoji Musa, koliko dobro igra i koliko pisu o njemu
I šta je pjesnik htio da kaže?
dobra ideja.Otvori kamp i nba trenere ne bi li njega ko uočio
Ee kad sam ja igro kosarke sve nabijo loptu u go.
Ti si dečko prerano poletio, a kad ti mladom skrešu krila onda se teško leti...
kad je to nurkic postigao 40 poena na utakmici? Tanak si ti da dovodis Nba trenere, gledaj da prvo ti uspijes u nba