Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da vlasnici smatraju da se ispromasivao nebi ga prebacili ponovo u prvi tim..
NBA razvojna liga je najgora kosarkaska liga na svijetu, igraci zaradjuju 30.000 dolara bruto po sezoni, u Evropi prosjecan igrac zaradjuje 10 puta vise Crvena Zvezda, Partizan, Cedevita, Mega, Buducnost...bi bez vecih problema mogli da savladaju svaki klub NBA-G lige
mlad je tako da ima dosta vremena, jedina greska je to sto je zelio odma u nba ali sta je tu je, decko je ambiciozan tako da ce on dati sve od sebe i raditi maksimum.
Ko baca taj i maša
Može li neko drugi opet napisati izvještaj??
''Tako je u pokušajima za dva poena realizirao 10 od 22 šuta, dok je pogodio tri "trice" iz sedam pokušaja.'' Ukupno 23 jel?
Koji degenski naslov. Elementarno poznavanje košarke: 10/22 je više nego solidno!!! Posebno za igrača koji pretežno igra na krilu.
vise gledalaca u americkoj kosarkaskoj G ligi nego kod nas juce na "vjecitom " derbiju
Istina.
i onda kazu kako mu je bolje u evropu da se vrati pa nije luuuddd ovdje se zivi za Kosraku bezbol i americki fudbal...
vise gledalaca u americkoj kosarkaskoj G ligi nego kod nas juce na "vjecitom " derbiju