Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i mi smo mu u skenderiji skandirali -damire, turčine...
Pojedinci ne cine cjelinu
Pa vi se lizete s njima,a oni bi vas sutra ko macice podavili da mogu
@OptIII Lizete lizete kad treba protiv onih trecih,a kad nesto ne valja onda se koljete,i tako u krug
@OptIII Postujem
Svaka čast nek si im reko.
A dobro, Ravni kotari(zadarsko zaleđe) i Hercegovina su odavno poznati kao leglo ustaša. A pogotovo su sad tamo Janjevci, tako da..., ništa me ne čudi.
Tako ti i treba. Iako si igrao za Hrvatsku još uvijek si Mula Turčin ((:
Neka je rekao i treba reci. Ako ignorises primitivac misli da si porazen.
Europska croatia kojoj Bakir tezi i svr$ava kao pri dolasku Erdogana u Zagreb,sav se uberbatio
Zar je moguće da je ovaj izdajnik izabran za selektora? Pored jednog legende Pandže, koji bi sa našom A reprezentacijom u najjačem sastavu sigurno do polufinala nekog takmičenja došao, on je pravi trener, šef, nadam se da će uskoro ovaj izdajnik dobiti otkaz i da će ga Josip zamijeniti! A kako su krenuli sa ovim izdajnicima zamislite za jedno 10-20 godina kad za selektora izaberu Bojana Bogdanovića (izdajnika) ili Mirzu Begića, u našem savezu je sve moguće
Bojan Bogdanović je izdajnik, a Spahić, Pjanić, Begović, Mujdža, Hajrović, Lulić, Bešić, Kolašinac, Bičakčić itd. su legende. Koje licemjerje i dvostruka mjerila.
@Koll otišao je da igra za Hrvatsku, kad se sjetim samo one noći u Skenderiji i navijanja