Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravo mi drago zbog Raze, a govor je odličan...kratko i efektno.
Žena je toliko postigla u košarci i to u svjetskim okvirima...u BiH je ne cijene, u savezu je nema itd. Zasluzila je da se neka dvorana zove po njenom imenu, ulica i sl.
Tek sad, kad se naši klubovi i reprezentacije ne mogu ni približiti evropskom i svjetskom vrhu, možemo shvatiti šta je sve Raza postigla. Slobodno mogu reći, svjetska legenda jednog sporta, takvih je u BiH malo.
Jbg Razo , rasplaka me.........Sretno ....Ziva i zdrava bila...
Hocel imat kakvu penziju ili hajra od ovog ?
Svjetski priznata Institucija
Počela skandiranja navijača Razo ti si muško, Razija traži izmjenu, napušta teren, plače, a trener kaže ma igraj Razo boli te k.urac Svaka čast Razo
čemu minusanja na anegdotu
Igraj Razo, boli te k****!
💐🌼🌹🌾🌻🌺🌸
RAZO UZDIGNUTE GLAVE I CELA PONOSNO U BUDUCNOST KAO SVJETSKI POZNATA LICNOST
udavala se raza, bacila bidermajer u tarčin