Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne serite i igrajte kako je trenutno, eto baš me interesuje kako bi se ovi playervi Reala i ostalih najjačih Europskih ekipa nosili sa Westbrookom, Hardenom, Curry-em, Roseom, a da ne pričam o duelu recimo Raduljice i Howarda... Nego neka ovako fino, ostajanje čitavu noć zbog Mirze i sada Nurkića, pa dok se boje ne rastope.
Znači za koju godinu Duduk dovodi NBA ligu u Laktaše...??? Čujem da je izjavio da će se tada dozvat pameti i posvetit samo košarci i svom privatnom klubu. U međuvremenu će razyebat NK Borac samo da bi i nediljom imao čime da se zanima, a klub će pridružit Njemačkoj Bundesligi ...!!!
nista od ovoga,bilo je price o ovome 2008.godine i rekli su nba zvanicnici da jedina 2 trada u Evropi koji imaju dvorane po nba standarda su Berlin i Londom
Cisto sumnjam da ce timovi NBA ovo dozvoliti.
...ako oni budu imali finansijsku korist dozvoliti ce oni i da ih jebu u dupe ako treba...
Hahahahaha 😂 glupost stoljeca...
Pero gigant !
ko zna, možda u budućnosti budemo imali spurse i sparse u istoj ligi
NBA je idealna takva kakva jeste. Ne mjenjajte ništa.
Ako se ovo desi,i staro Zabranjeno Pušenje će se okupiti,a Štula će odsvirati koncert u Zetri,mjesto Čmarnih Valjaka,ali opet idem,zbog trebe.