Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala za lijepu priču, za divan početak nedjelje. Sretno ekipi, D. Vakufu i svim ljudima dobre volje... ⛹️‍♂️⛹️‍♂️⛹️‍♂️👍
Sjajna priča. Svaka čast i sve najbolje u daljem radu, pogotovo sa djecom i omladinom.
A to sto je plata 300 maraka kod lokalnih robovlasnika i sto ne mogu sastaviti razred ucenika-to nikom nista. 😂😂
Čuo sam za ekipu, Sloboda ih je dobila ovdje u Tuzli, ali nisam imao pojma ko su. Definitivno ih sada simpatišem i želim puno sreće u ovoj sezoni.
Uzivajte dok traje, politika ce naci nacin da vas srusi nekako kao sto je trebalo i 10 godina da se ta dvorana napravi jer je SDA nacelnik pokrao pare....
Svaka čast Promu na svemu pozitivnom što rade za sport, ali svaki košarkaš koji je igrao u onoj staroj dvorani kroz A1 i A2 ligu, zna koliko je tu bilo seljakluka, bacanja predmeta s tribina, udaranja sudija u tunelima itd. Čini mi se da je situacija bolja u ovoj novoj dvorani i valjda će tako ostati.
Kao nekom ko je provodio ljetnje raspuste u DV i ko je emocionalno vezan za tu čaršiju samo mogu reči da mi je srce zaigralo od sreće i uzbuđenja kad sam ovo čitao. Kao dijete provodio sam vrijeme na terenima kod SŠC. Sretno mojim Donjevakljufljanima pa i ovima iz Oklahome i Nigerije ali i svim onim širom SAD i Europe.
Simpatičan grad sa ozbiljnim potencijalima.Čestitke momcima.
Haj fina priča al predugo brate, oprali ste me na ruke...
Teško je i u USA, kada iz Oklahome dodješ u BiH!
Lijepa vijest. Ovakve i slične pozitivne vijesti trebaju da se više prikazuju u medijima i vijestima na TV kanalima. Puno sreće i uspjeha u budućnosti !