Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo, bravo, bravo, bravo. Svala čast momci
BRAVO svima!
neko igra finale B divizije, a neko finale pravog europskog prvenstva do 18 godina...
uh pogledaj ti te vrhunske protivnike...sve vrhunske košarkaške nacije...sada slijede ozbiljni protivnici koji će vam pokazat gdje ste
dzeko, dzeeeeko, dzeeeeeeko uzmi meee rijesi se aaamre, uzmi me, uzmi me dzekooooo oni ti ga puse, dzekoooo
FINALE ČEGA!? Koji se turnir uopšte igra?
i \' ajmo svi palac gore ko je g.uzio Brčaku kevu veceras da vidimo koliko nas ima.
Crna Gora pobijedila Srbiju usred Beograda, hahaha! Svaka cast Crnogorci, najbolji igrac bio Sehovic :)))))))))
Brčak HAHAHAH KLOCU JADNI NEMAS POJMA KOLIKO SI JADAN BIJEDAN I NADASVE G.L.U.P KAKVO BRCKO NI SI TI NI BLIZU GRADA TI SI NEGDJE U VUKOJEBINI
Upravo si. Kad se \"Jedna si jedina\" počne oriti u dvoranama i stadionima, srce hoće da iskoči!! :) I kazniti svakoga ko je ne zna napamet. Bravo, prva pametna, kvazi Brčak! :D
I evo ga, i seniorska reprezentacija upravo rasturila Holandiju i pobijedila, samo za naseg Brcaka, vatrenog navijaca reprezentacije Bosne i Hercegovine. :)
sta reci no svaka cats nasim momcima ovo je dkoaza kad imas normalnu ekipu i normalne ljude tj.prave ljude
Bosna ima tekst himne i vazda će se pjevat \"Jedna si jedina\" a ti Brčak slušaj gusle il trube iz Guče za vas je seljakluk vazda bio i ostaće.
Blokirajte ovoga provokatora sa nickom \"Brčko\", jer isključivo širi mržnju. Vas ostale molim, ignorišite ga, i na sportskim temama nemoj te govoriti o politici. Razmilite malo o tome. Hvala.
Pa nismo mi primitivci ko oni \"tvoji\" da kaznjavamo nekog zbog tako banalnih stvari poput nepoznavanja himne, ipak smo mi zapad za Srbiju. :))) A znas sta je najgore od svega? Sto su ustvari u Srbiji sve normalni ljudi, normalniji 10x od vas bosanskih Srba, tako da mi je zao sto nekad moramo staviti Srbiju u los kontekst samo da vas ocrnimo, jer se kod vas nema sta vise ocrniti koliko vas je Dodo ubelajio. :)
Brčak.. Tvoja mama je vjerovatno savjetovana da bi trebala pobaciti kad su na ultrazvuku vidjeli takvog degenerika a jadna žena htjela dqa te rodi i sad na belaju sa tobom... Jadan si al eto ..
srbi pocrkajte od muke