Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala strucnom kadru i svim igracima koji su dostojanstveno i posteno predstavili BiH na prvenstvu...
Steta da je momcima ponestalo snage i izdrzljivosti nakon odlicnih partija protiv Turske, Grcke...veoma talentovana i perspektivna ekipa na celu sa Aticem, Dzedovicem i Lazicem. Nadam se dace im se na sledecem prvenstvu U20 Euro prikljuciti i Sehic iz USA-Texas i onda akobogda medzu 4 najbolje Euro mlade ekipe.
Ovo je bila prejaka grupa. U onoj drugoj grupi su bili hrv, ita, francuska, litvanija, latvija, poljska. Tu bi i imali šanse za 1/4 finale.
znaci Srbija prva na tabeli a bejha poslednja...to je razlika izmedju znanja i neznanja..svako danas igra kosarku i ko zna i ko ne zna
... kao sto svako surfa internetom i pametuje, imao znanja ili ne ;))
Gledao sam kako tokom himne svi nasi igraci drze ruku na srcu, cak i dvojica nebosnjaka, haman su srbi obojica, a treci nebosnjak, srbin takodje, oborio glavu. Odmah ga treba istjerati iz repke.
Mogli ste nekako malim slovima staviti BiH
bih i nije država nego obični protektorat kmee kmeeeeeeeeeeeeeeee
haarp