Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čestitke majstore, podrška iz Hrasnog. :)
Mali nek ti je sa srećom, al' da znaš da u Americi samo papci navijaju za Heat.. koji kliše.. to je ono isto kad su 90ih svi navijali za Bullse.
predstavnik? jel kad neko kenja u kafani u minhenu isto predstavnik?
Naravno da jeste, u tom slucaju si predstavnik seratora iz BiH
to je strasno kako nas bombarduju ovim naslovima koji nas politicki ukalupljuju na nacin koji odgovara vladajucim oligarhijama. postavljaju nas u svije pripadnika i predstavnika. pripadnici bosnjacog naroda, predstavnici hrvatskog naroda, pa jos uz to i legitimni, predstavnici B(e)H(a) dijaspore, pripadnice ljepseg spola, pripadnici vrs, predstavnici metalaca iz zenice....