Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
momci hvala vama i zanemarite ove glupe komentare vi ste ponos za našu jedinu BIH i mi smo uvjek uz vas!!!!!
Cim nasi mediji pocnu nekog pratit ovi odmah pocnu gubit. Nedavno e.p. u turskoj momci dobili dvije nasi ih poceli pratit i izgubi se sve dok kraja evo isto i sad cccc
tacnije cim klix pocne pratit,samo se sjeti dzumhura kako su dizali u nebesa poslje australian opena i odmah dzumke nije mogao nikog dobit 2 mjeseca nakon toga.
Eto srbi sad uzivajte vazdan.
Otkad ja govorim da je srpska kosarka u slobodnom padu..sve losiji rezultati,talenti propadaju a pravih strucnjaka sve manje.Evo,dosao je i dan da ni bosnje ne mozemo da nakantamo 70 razlike.Dozvolili smo 24 poena na poluvremenu sto je nedopustivo..nije smelo da bude vise od 14-15 i na kraju 52..bruka bruku stize.U napadu svega 89 postignutih poena umesto 120-130..sramota! Hoce li neki ljudi u ovoj zemlji da se uozbilje i da pocnu da rade svoj posao ili mi srbi da batalimo kosarku druge nam nema.Ovako vise ne ide..od najtrofejnije kosarkaske nacije postali smo predmet podsmeha.
dum..o kakvim strucnjacima govoris? Pa nama A reprezentaciju trenira bivsi kosarkas koji je u zivotu trenirao 1 italijanski klub i odande je najuren..ja ti lepo kazem srpska kosarka polako umire,nema vise ni vrhunskih igraca a ni rezultata a proseka ima koliko hoces.1998 i 2002 smo bili svetski prvaci...sad ako ikad dodjemo do cetvrtfinala to ce da bude senzacija.Bolje da batalimo ovo dok je vreme i da nagrnemo na vaterpolo.. to znamo da igramo.U svakom slucaju hvala na lepim zeljama samo ne verujem da ce da se ostvare
To je kada imas jednog igraca poput Muse u ekipi i taj gleda samo svoju statistiku! Nek je on opet zabio svoji 25 a nula asistencija i nula u odbrani!
Eh Vlado u tome i jeste poenta ! Pogledaj malo statistiku Srba, pa tu su svi igraci igrali, a mi vec citav turnir igramo sa 6-7 igraca/ neznam sta je poveo njih 12!
denise svaka cast na borbi...