Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo momci cestitam
COPY-PASTE sa sportsport.ba http://sportsport.ba/bh_kosarka/mladi-bh-kosarkasi-bez-poraza-do-cetvrtfinala/85910 nije mi za ove jade sa klitorisa.ba, nego mi je za ove idiote sa sportsport.ba, koji se predstavljaju kao MEGA BOSANSKI SPORTSKI SITE, i onda ista vijest i na njihovom siteu, koja je i na klitoris.ba, tj. klitoris iskopiro od njih, a oni nisu sposobni jednu tabelu napraviti, a tamo ko fol za grcku ligu tabele i Grke prate ! P.O.S.E.R.E.M. SE JA NA BH SPORTSKE SITEOVE, da je ovo negdje u drugoj zemlji, bio bi bar popracen na siteovima sportskim dogadjaj !
BRAVO!!
E sad da je novinar kao st onije znali bismo i ko je drugi u D a ko to ide iz A.. Ovako, imamo sistem jednacina sa vise nepoznatih.. ej novinar novinar...
Ima, svi ti ga mami sjedeći zakucavamo vlashino!
obali ga nurkicu i vrabcu Nuuruddiiineeee
Kakve su ostale ekipe, zna li iko, možemo li biti među prve tri ekipe?