Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stvarno je dobro igrao odbranu, sto je veliki napredak u odnosu na odbranu koju je igrao u Europi! MIRZU ZA SPORTISTU GODINE U BiH!
samo polahko tele pa nije se ni dirk novicki naigrao 1 sezonu ti si nas ponos i najbolji ambasador ovi sto nemaju hljeba jest a pljuju po tebi mogu samo da ti ga popppuse
Utakmice u predsezoni nisu baš mjerilo, pa tako ni Mirzin učinak u tim utakmicama nije nešto što treba spominjati. Ali ova zadnja utakmica je dobar znak, nadam se da će uskoro stvarno eksplodirati. Nije lako kad igrač ode sa 26-27 godina u NBA, lakše je mlađim igračima, oni se brže prilagode. Ali Mirza je borac i uspjeće, samo mi je žao što nije otišao tamo prije recimo 4 godine, sad bi bio velika zvijer.
MIRZA TELETOVIĆ - NAJBOLJI AMBASADOR BOSNE I HERCEGOVINE U SVIJETU!! MIRZA TELETOVIĆ - SPORTISTA 2012 GODINE!!! DOSTA JE BILO džekinog ZULUMA!!!!!!!!!!!!!
Mirza je u jutros odigranoj trećoj predsezonskoj utakmici protiv Boston Celticsa naprosto eksplodirao i odigrao fantastičnu utakmicu te postigao ključni koš iz slobodnog bacanja za novu, treću za redom pobjedu svog tima u urakmicama predsezone. Brokly Netsi su na gostujućem vrućem parketu kod Boston Celticsa slavili tijesnu pobjedu iako su veliki dio utakmice gubili. Rezultat na semaforu na kraju je glasio tijesnih 97:96 a upravo poslijednji i pobjedonosni koš postigao je Mirza Teletović iz slobodnog bacanja. Mirza je u igri proveo 25 minuta, postigao je 18 poena od toga četiri za tri poena te zabilježio i četiri skoka, u prilogu detaljna statistika sa utakmice
Mirza-Covjek osudjen na uspjeh :D
zar niste prije jedno par sedmica pisali da je eksplodirao, i zabio 15 poena, uz ne znam ni ja koliko skokova...doduse mozda su to bile i pripremne utakmice..
teletovic njam njam
Tako je, napisite sami jedan clanak, ne treba vam Totalsport i njihove plitke gluposti, pismeni ste valjda i bez njih.
samo polako! vidjet ce te da ce poceti da RASTURA uskoro! Avery Johnson ZNA sta radi. Ima vremena a on ce postati VELIKA zvijezda u NBA sledece godine a mozda i ranije?!
Cim je zaigrao Netsi gube, koji je to peh
Teletović ZMAJ !