Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najjače je kad oni što ne privrijede danas ni marku a uz to žive ko paraziti na račun roditelja kritikuju Mirzu, Džeku, Spahu itd..
da da haha 😂
Ovi opasni nargila momci su bas face. Cijeli dan dudlaju i jedu g ovna po klixu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Granit nas Jablanicki!!!! ❤
Zbog ovih naših pijavica političara koji se vozaju u najskupljim autima ljudi nemaju prevoz za dijalize i sl. Gledam ih samo neki dan iz koji makina izlaze kako ih nije sramota. I nikad im netreba davat novac u ruke. Svaka čast.majstore.....
Daj sadake dok politicari muzu drzavu ko kozu!!
Bravo Mirza potez za svaku pohvalu i samo im ne daji pare u ruke nego im kupi sta treba!!
Svaka čast Mirza! ugledajte se milioneri bošnjački i tatini sinovi
je li šta rodnom gradu poklonio vahid halilhodžić?
Jest Vecernjakov pecat od fasiste Joze Pavkovica koji bi gasio Velez a i Bosnjake.Vahu je najbolje opisao Meho Dzeger jedna od Mostarskih urbanih legendi .Kaze umjesto da uzmes kusur od konobara u Starom gradu da mozes platit parking u Jablanici ti reci u redu je sljedeci put !!
ljudina je to i pravi patriota , sve pohvale za ovaj gest koji je samo jedan u nizu.Da te zdravlje posluzi, a sad uzivaj zasluzeno.
Neka ze uzvišeni nagradi!
Sila od covjeka, i on i Dzeko.
Tako je, bravo Teletoviću, tebe za minisitra ! DOsta nam više turbo hodža koji znaju samo sisat i ukrast pod Zastavom Muhameda.
Svska cast majstore.
LJUDINA.
Ovo je za njega ko za mene 15 maraka.
Hvala mu !!❤
Mirza svaka čast! Država bi ove slučajeve trebala rješavati jer su u pitanju životi ljudi, nažalost političari se vozaju u skupocjenim limuzinama.
...Mirza je država.
Mirza svaka čast ljudino