Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konacno, tooo, idemooo... bravo Mirza :)
Edin Dzeko,Mirza Teletovic trenutno 2 najbolja ambasadora BIH SRETNO MIRZA
Vidim da komentarišete da igra poziciju 4,, nije tačno ljudi, on igra više poziciju 3. tj. niskog krila a može igrati i 4. i 5. :)
Bravo majstore, davno si to zaslužio!!! (Y)
pa broklyn netsi ne igraju u nba.. sta vam je.. to je neka druga amerixcka liga
Mehmede mogo si m.a.mu svoju n.a.b.i.t.i na tu khiticu
napokon neko kome je bosna u srcu da igra za nba, mada su i nesterovic i radmanovicrodjeni u bosni odnosno hercegovini ali su prodane duse koje mogu da nam puse. Sta je sa nihadom dedovicem/??
trebao bi biti 6 igrac u netsima, mada se pominje i odlzazak chrisa humphries-a (igra cetvorku kao i on), a i istina je da se pregovara sa dwightom howardom, uglavnom ne treba ocekivati previse u prvoj sezoni, 20tak min po utakmici i 10 koseva bi bilo sasvim zadovoljavajuce
http://www.youtube.com/watch?v=tHGQIxp5SeQ
Ja koliko mi je drago ne mogu Vam opisati :) Ne znam koliko VI jos pratite Nba ali velike su sanse da najbolji centar lige dodje u isti klub tj. Netse, a prije Mirze je takodjer vec potpisao najskuplji igrac lige za netse Joe Jonson, koji je izvanredan bio ! Sretno Mirza ! Bio si nas ponos u Euroligi a sada u Nba :)
samo naprijed mirza idemo u nba laganoooooo
Dominacija 10 koseva po utakmici bi bio zadovoljavajuci prosjek...a onda dizati jos. On to moze. Ima snagu, ima sut. Nadam se da ce trener A. Johnson znati iskoristiti njegove jace strane.
BRAVO MIRZAAAAAAAAAAAAA!!!! zasluzio si svojim radom,trudom i znojem..tvoj uspjeh je i uspjeh svih onih koji se u srcu osjecaju Bosancima i Hercegovcima i onih koji cijene rad.. SVAKA CAST LJUDINOOO!! p.s. samo je zalosno kako malo komentara ima na ovako pozitivnu vijest za BIH..cim je nesto negativno tu je 50+ komentara koji se svedu na nacionalno prepucavanje,zaista jadno..
Fina vijest, samo je on meni vise ovako za Bobcatsa
djesba
Мирза је пруђао одличне партије у Виторији, и бројке су јако добре. Нетси после грозне сезоне сигурно ће много мењати, али не верујем да могу у наредних пар сезона у плеј-оф. На позицији 4 стартер је Крис Хемфрис, један одличан играч, помињао се долазак Сколе, али биће још промена у Бруклину. Мирза има 27 година, финансијски ће проћи одлично, али велико је питање како ће се сначћи у НБА. Већ сам написао једном да сматрам да је Европа за њега боља опција, наравно неби зарадио ни близу колико у НБА. У сваком случају видећемо шта ће бити.
Kladim se da ono nije Jedi Knight napisao, neko vas lozi, retardi yebeni.