Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Srblje - cvetu serpskije pravoverni. Pa ti meni srce ozari brate o plemeniti roda kraljevskog. Pozdravimo zajedno braću po veri iz zemlje makedonske I čestitajmo im slavu današnju Sveti mučenici Adrijan i Natalija oboje od plemenita i bogata roda iz Nikomidije kojima mrski car naredi da im se čekićem prebiju i noge i ruke. Eeee, srbskije mučenika puna istorija ali tu je naš Srblje da nas podseti na stare i nove dane junačke. Hvala ti Srblje što postojiš. Hvala i komšiji tvome od roda pravovernih!
Misimovic i Pandza okrenuli tri svinčeta za proslavu pobjede Bosne protiv Bj.Rusije!
Drug ja ga sad izvadih iz ribe...sex je najbolja stvar na svetu,doduče koks nisam probao...
i ja trazim curu. nikako da nađem curu, sta je ovo?? ubi me u pojam ovo... jel trebam imati bruku para da bi imao bilo kakvu curu ili ipak ne... hajmo cure, javljajte se....moracu veceras opet na sax umjesto u grad s trebom??
braooooooooooooooo makedonijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
za hej pozovi me na broj 065 345 768 i dodji veceras, napravicu nam koktel, i bicu vruca ko fen...samo ponesi utikac....
nezz buraz kako da ti pomognem, ako neces da umaces , malo je teze naci....al ima finih ,al one traze uglavnom mrcine sa deeeeebelim novcanikom...tako da...
ljudi kako da nadjem curu, kako da ga nekoj umocim ? eto ne moram ga umociti, samo da imam nekoga da vodam pod ruku....da ne idem svaki dan sam, ko kakva budala bez glave..... volio bih neku crnokosu naci, moze i plavka...ako ima na sa x u, neka crnokosa, da se upoznamo, bilo bi dobro......ako NEKO zna kako da pomogne meni , nek napise kako i sta ?
voja&srblje da imam dao bi vam i više od po 5 lajkova
Mislims da govorim u ime vecine kad kazem...BMK
ja znak kako cemo na evropsko neka riba:kako bavcic:OVAKO
uh, sto se moze dobro pocrnit u makedoniji :D cestitke za pobjedu
Safet Susic - Pape, selektor BiH
samo se vi zezajte s misketom. a kad vas sasjece mitrljezom onda cete vidjet svog boga