Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Grobari BH. košarke. Slaviću dan kada SIPA pokuca na vrata Elmedina Dine Konakovića, čovjeka koji je unišio K.K Bosna.
Ti si onda grobar države Bosne i Hercegovine. Izdajo i sramoto.
A ja bih volio da ti Konakoviću fino odjebeš u skokovima iz saveza i da nastaviš sarađivati sa svojim stranačkim pajdašima a svoje mjesto da prepustiš onome koji istinski živi za sport.
NABIJEM NA KURA I SDP.I SDA I HDZ I HDZ 1990 I ONE NARANDZASTE ,NA SVAKI JEBENI CLANAK MORATE SRATI O POLITICI JEBENOJ ,A NIGDJE NE PISE GDJE SE MOZE GLEDATI PRENOS IZVLACENJA GRUPA,
divi dine starog kljucara :)
KK. ROGATICA
dino konakovicu pisam ti se na sjeme seljacko
dva lopova,radi kao poslanik i presjednik kosarkaskog saveza,lopov
'' Delegaciju BiH na žrijebu grupa u Disneylandu...'' :)
haj ne serite!! daj hrvatsku, finsku il sloveniju, makedoniju, gruziju i estoniju
U zadnjem sesiru jedna Rusija pa nema smisla ali eto bilo bi dobro nju izbjeci, a iskreno ne bi volio ni Izrael iz 5, iz 4 bi Belgija bila kao san, a iz 2 Finska ili Ukrajina eto pa nek dodje onda iz 1 bilo ko!
Sta je raja, gotov kongres, pa se sad vratili kritiziranju sda na klixu? :)
Ko bi udovoljio balkancu taj se nije rodio cak i da postenamo prvaci evrope mnogi hajvani i zle osobe ce uvjek naci razloga da nesto zamjere prvo mnogi nek ciste svoja govna iz avlije pa onda nek traze mane kod drugih .Koliko je drzava sto se takmici u svim sportovima nikad se nisu kvalifikovali nigdje pa su opet zadovoljni .Treba mnogi da skinu kapu ovim ljudima kakva nam je drzava i koliko neprijatelja iznutra Bosna je prvak svijeta u svemu.Al pakosni dusa je previse na Balkanu..