Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta su onda Jokic i Doncic ako je Juka MAESTRALAN sa 24 kosa? Nas je ali je prosjek obicni u NBA.
Oni su genijalni, a on je odigrao zaista maestralnu utakmicu. Da je prosjek obični, baš i nije, malo je iznad prosjeka, a po broju skokova je među prvih 10 u NBA, to je puno iznad prosjeka. Treba biti realan, nije Juka superstar i ne može se porediti s Jokićem i Dončićem (to mogu još samo trojica u cijeloj ligi), ali je itekako dobar igrač. Trenutno mu je forma u usponu, tako da očekujem da nastavi pružati dobre partije.
Možda ne pratim dovoljno ali ovo bi trebalo da je jako iznenadjujuće ko su najbolje ekipe na zapadu trenutno...
Nista nije iznenađenje, dolaze neki novi klinci neke nove mlade ekipe. Košarka je toliko napredovala da je to nevjerovatno.Ja pratim ne samo statistiku, vec i kontekst u kojem se statistika pravi.
Yes sir, Jusuf Nurkic
Dobar je Juka, jedan od boljih klasičnih, stari kih centara odnosno 5.
Ide Juka bazuka
Bravo Juka