Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Luka je fenomenalan igrac i tu nema dileme. Medzutim u NBA se trenutno igra vise na elsplozivnost i brzinu kao 70-tih i 80-tih. Luka je mlad i treba raditi na bas tim elementima a to je iskusni Teodsic dobro osjetio ove sezone. Recimo Dragic je bas u tim work-outs izborio prvu rundu zato sto je posjedovao bas tu brzinu i eksplozivnost. Agent Duffy zna da to moze imati posledice na mjesto u izboru drafta i to je glavni razlog odbijanja treniranja za timove.
Nije bitno u ovimg godinama gdje igra, bitno je kako se razvije i sta ce raditi u naredne 3 godine. Mogao je i musa u panatenaikosu igrati ali je izabrao cedevitu
'ta će Dončić?