Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komedija ziva,umjesto da radimo na sebi mi ulazemo nade da ce birokratija oslabiti protivnike
E svaka ti čast, pogodio si u bit problema!
mi smo jedini tim na evropskom koji je uspio ispasti sa tri pobjede tako da je sasvim svejedno sta ce se vise ikad desavati baksuzima
e vala bolji nisi ni mogo opisati nas sport!! rukomet se vadi u Austriji nogogomet protiv strasne Belgije. kosarka protiv Rusije... i ovo sa 3 pobjede i ne ides dalje ce biti jos dugo neslavni rekord prvenstava...
@epa teoretski i u fudbalu se moze desiti a kad smo mi u pitanju vrlo je izvjesno kad bi cudom dobili belgiju bilo bi dzaba jer bi na kraju bili najlosiji treci imam osjecaj..bakauzi smo mi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I MI SE KAO NADALI DA MOZEMO PROCI I RUSE FRANCUZE MA HAJTE MOLIM VAS...
Lijepa naša domovino, Oj junačka zemljo mila, Stare slave djedovino, Da bi vazda sretna bila! Mila, kano si nam slavna, Mila si nam ti jedina. Mila, kuda si nam ravna, Mila, kuda si planina! Teci Dravo, Savo teci, Nit' ti Dunav silu gubi, Sinje more svijetu reci, Da svoj narod Hrvat ljubi. Dok mu njive sunce grije, Dok mu hrašće bura vije, Dok mu mrtve grobak krije, Dok mu živo srce bije!
sutra ide dobra vijest za bh kosarkase pogino rus..umro francuz.belgijanac slomio nogu.
Stvarno ste mislili da ce francuska i ostali dopustiti sebi neka iznenadjenja i dati sansu drugim manjim drzavama za iznenadjenje i plasman na SP? Mi smo fakat nacija prepuna bekana
Ja članka i govana. Tri puta čitam da skontam što je ovo loše za BH košarkaše, kad ono razlog jer će moći svi igrači drugih reprezentacija nesmetano igrati? Pa ljudi, nemojte ni ići ako mislite da se barem ne možete suprotstaviti kako treba.
Pročitaj prvi put opet
Pa valjda je logicno, koji k*rac seru u ovoj kosarci. Isto kao kad bi u fudbalu rekli za igraca koji nastupa u LP i EL ne moze igrati u kvalifikacijama za reprezentaciju.
kakva losa vijest. na teren i borit se. a ne samo se nadat da protivnik dodje u drugoj garnituri. pokazat da se zelis borit sa najjacim!!!!!
imamo od koga uciti kako se razvija kosarka. istocnih susjeda naravno.
zato smo mi za srbe zapad :D
Ne kontam. Ovo je lose po nas jer mi nemamo dobrih igraca, tako da ne dobijamo nista ovim? Ostali imaju dobrih igraca, pa sad zapravo mogu igrati? Je l' se zahevabate ili sam ja poglup, pa ne kontam.
a musa turcine...gdje on igra?
snaga ove reprezentacije nije individualna kvaliteta kao sto je bila u prethodnim prvenstvima i kvalifikacijama (Teletovic, Nurkic). Snaga ovih momaka je borba, zelja i timski duh, + fantastican selektor...svakako da ce Juka i Mirza faliti ali ova reprezentacija ima ono nesto i bice prijatno iznenadjenje...belgija nije nista jaca od nas..a franc je jako ime samo..oni bez nba igraca nisu toliki bauk..Rusi su dobri , njima samo mozgov nece igrati
a musa turcine...gdje on igra?
@SuperSorab na mamici ustaskoj
Nema veze. Samo hrabro i idemo dalje.
losa vijest je to sto mi nemamo nijednog igraca vrijednog eurolige,, a ne sto ce igraci iz te lige igrati za svoje zemlje, sto je svugde u svetu normalno da igras za svoju zemlju
Ima njih i to solidno...Nurkic i Teletovic na njih nikad nismo mogli racunati .. Bio je Djedovic ali je covjek jednostavno uzeo Njemacki pasos sto bi se on jebavao sa nasim amaterima .. uvijek cekamo kada ce neki dobar igrac odustati od utakmice ..
A izdajice Nurkic i Teletovic normalno takodjer nam nece doci na utakmice..Napravimo od njih najbolje kosarkase u BiH oni izdaju sve i ne dodju ni na jednu jedinu utakmicu reprezentacije.. izdajice najvece..
Prvo: Teletovića ne možeš nazvati izdajicom, jer je uvijek igrao srcem i davao 100% od sebe za reprezentaciju, a za Nurkića se slažem! Drugo: I da hoće i žele igrati, ne mogu! NBA ne pušta nijednog igrača da igra za reprezentaciju, i ostale reprezentacije će igrati bez NBA igrača. Treće: Nismo ih mi "napravili" igračima, nego oni sami sebe, prije svega svojim talentom, trudom i zalaganjem.
@Winnetou pusta njih NBA samo sto je slucaj da za svaku povredu moraju sami placati odstetu svom klubu...zato im je zao para.. a teletovic igrao srcem a udara svoje igrace na terenu ?