Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zajedno godina ko Bijela Tabija
Staracki dom Los Angeles Lakersi
Los Angeles Penzionersi
Stariji od Rolling Stonesa 😂
Koliko neznalica u komentarima 🤣 jeste starački dom ali kad imaš jednog lebrona u ekipi, koji sa 36 godina i dalje daje nestvarne brojke. I razigrava ekipu, kad imaš jednog mela koji I u ovim godinama može pridonijeti ekipi, oni koji su gledali i pratili prošle 2 sezone znaju o čemu pričam. Kada imaš Westbrooka koji je tb mašina itd itd, ništa nije nemoguće. Imaju dubinu, odbranu, kompletna ekipa.
Sjecas li se Lakersa iz 2012/13 sezone? Ako sjecas, onda bi znao da je i tad bila poprilicno slicna prica, cijela startna petorka All Star ili former All star igraci. I kako je zavrsila ta sezona? Jako razocaravajuce. Melo je sada solidna opcija s klupe, a Brodie pored nabijanja statistike ne garantuje razigravanje. Nije asistencija direktni pokazatelj razigravanja.
Prestari, previse rekvizita za igru treba. Maksimum finale zapada!
To je samo mašina za zarađivanje i ništa više. Menjaju se kompletni timovi u sred sezone, novi dizajni dresova svake sedmice a igra katastrofa, teško da se više i može gledati. Jest da je bio rat i svega falilo al 90 je bar NBA bio vrh i put za bježanje od realnosti :)
BOSTON CELTICS 🍀
samoubilacke pohod jezerasa... kao 2004 i 2013 nazalost... volio bi da kralj uzme jos jednu titulu barem ali ovaj staracki dom nece dalje od drugog kruga plejofa
Ovo su nekada bile zvijjezde nisu i sada. bezze naslov
howard duckson jedan jedini ☝️☝️☝️