Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Legenda.
Jokic bio sjajan sa 16 poena?
Bitće zanimljivo vidjeti njihov duel sa Denverom,pošto će oni vjerovatno proći,ako kako uspiju zatvoriti Jokića idu u finale al aj ga zatvori,ako ga udvojiš on baci neku ludu asistenciju i eto ti trojke,opet ako ga pustiš 1 na 1 onda ostale moraš kako smiriti a on da isporuči svoju porciju poena,mogo bi se tek sad viditi koliki je hendikep povrijeda Juke
15 razlike,7 min. do kraja.Umjesto da lagano privesedes utakmicu do kraja,TRIPLE-DOUBLE igrac uzima sve u svoje ruke i po navici sjebe sve.Pored njega tu je i odbrana koja ne zna sta znaci ta rijec,na celu sa STEVENOM ADAMSOM koji se gubi u odbrani ko abdest a sa svojim 225cm ne zna da uhvati cistu loptu pod kosem.Slag na tortu i potpuno ponizenje triple-double i njegove ekipe je trica Damiana za pobjedu sa 12 m sa zvukom sirene.
Westbrick je ko krava koja da 20 litara mlijeka, mahne repom i sve prospe. Umjesto da su igrali na malog Schrödera koji je sve ubacio što je šutao, Westbrook siluje sam. Malo si pretjerao sa 12m, oko 8,5 je bilo.
@cameron Jesu imali utakmicu OKC, nema govora, i zasrali. Svaka ti je ma mjestu.
Portland pozitivno iznenadio uprkos Jukinoj povrijedi. Steta sto u polufinalu idu na Denver, protiv bilo koga drugog bi imali fine sanse za prolaz.
@Brozni Oklahoma ih je mlatila 4-0 u regularnom dijelu sezone, pa vidiš kako se završi. Sa Denverom isto tako pušiona od 3-1 Ne može mi niko reći da su bez šansi protiv Denvera nakon Oklahome, jer Oklahoma je bolja ekipa od Denvera što regularni dio sezone možda i ne pokazuje
@atheos Hajde sad mojne bit cjepidlaka 😁
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
lazete! gledao sam utakmicu i nije sa pola terena nego 8 metara! West-bitch goes home! :)
Pogodio kos za prolaz i zavrsio sa 50 poena.... A jokic razbio za 16 poena🤣🤣🤣🤣
Lilard💙Naprijed Portland.
Musa gledaj i uči od Jokica šta je rad, red i disciplina !
@Burbon Jbg, Jokic je pod nadzorom dva starija brata koji su propali u SAD kao košarkaši. On je poslednja šansa i naučio je od ove dvojice, koji su partijali sa MIličićem. Ima Musa potencijal, duge ruke, šut, ali tempo je opasan. Bogdan je tek ove sezone počeo da se uklapa, a otišao je kao najbolji igrač Evrope. Nije kasno ni za Musu.