Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosno moja,divna mila.. Nekada si bila neprikosnovena a sada ne postojis...Sada su tu neki novi klinci,sretno im bilo.
Koliko grešaka Sparsa danas, držali se u egalu do 33.minute pa Igokea počela pogađati nemoguće, kvalitet, iskustvo, znanje i sudije izašli na vidjelo odjednom. U istom trenutku krene šut, počnu krasti lopte, sudije odjednom vrlo dobro suđenje pretvore u pomalo pristrasno...mislim da su im oustili jer nisu znali šta će biti ako pobjede, malo ko je vjerovao u Slobodu, ali eto Široki im je sa drugim timom izašao na megdan izasluženo im obezbijedio plasman dalje.
Samo da ne bude zablude. NIje Zrinjski pomogao Slobodi da uđe u play off, kako se može zaključiti iz teksta, nego su naši momci rasturili Široki i bez obzira na rezultat u Mostaru ušli u PO.
Dobro, pustio vas Široki, svaka im čast, kapa dole. Sretno u PO, odigrajte srčano...
Iduce godine Sloboda i Sparsi ce biti bolje i uspjesnije. Tuzlanski sport se budi...
Sloooobodaaaaa! Obožavam ovaj klub. Sloboda sve bolja i bolja. Bravo Slobodo!
Pratim košarku, ali nema navijača do slobodinih. Koliko vrijede igrači, toliko vrijede i navijači. Ono se treba doživjeti na jednoj košarkaškoj utakmici u BiH.
Ako misliš na ovu utakmicu, i nije bila nešto posjećena, a niti navijanja nije bilo. Drugo je što Šećo budalaše, njemu drago što ga još dvoje ljudi prati.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)