Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kad je bio devet puta u finalu, od toga sedam puta sa super timom, ukratko rečeno. Oj stvarno je veliki košarkaš, ali koliko ga prodaju i reklamiraju Ameri iz godine u godinu je da povratiš.
Dosadna ova NBA više, publika je htjela Houston i Boston u finalu, što moram više uvijek gledat ove Cavse i Warriorse stalno!
Publika htjela... Finale igraju oni koji su bolji, a me oni koje publika želi....
@Kapetan26 Najbolje je da Harden i Westbrook i ostali najbolji predju u Warrirose da tako i oni uzmu prsten.. kao Durant što nije mogao osvojiti sa Oklahomom, ajmo sad svi Golden State, zato je i dosadna liga jer nije kompetitivna.. svako finale će igrati dakle Golden State i Cavsi ili gdje vec bude igro najveci LeBron jer je najbolji igrac svijeta danas i igra sam protiv svih..a ovaj Golden State ne mogu ocima jer pored svega imaju i sudije na svojoj strani.