Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
volio bi da ode u spurse da ga sastave sa Kawahijem, pa da ljudi vide kako 2 cojka ruse a mozda bi i sweepali ove pulene Wariorse
Nek ide sta ima vise igrat sa ovim invalidima od saigraca.. Houston je najbolji izbor, CP3, Harden i Lebronnn
Uslov prijava na neodredjeno i 900 na banku. I da mu daju godišnji ove godine nije iskoristio.
Volio bih ga vidjeti sa Simmons i Embiidom, ali vjerovatno će u LA zbog nekošarkaških razloga
u houston ili philadelphiju ide
lebron ide u tim koji ce biti konkurentan za titulu: houston ili spursi,,ili eventualno phila i LA ako dovedu jos 1 bar all stara
ti nabroja 4 od 7 :)))))))))
@ivan.krstic.9022 gsw, boston i miami nemaji ni 1% sanse
Dijabitis melitus. Svi zamarajuči uticaji i navike se moraju ispravit i uklonit. Dovoljno odmora za povratak nervne energije je imperativ. Post, ne samo da se pankreas odmori, nego čitav organizam oslobodi toksina, mora biti pračen dijetom koja omogučava rast/popravak/razvoj pankreasa. Hrana koja je dizajnirana samo da ukloni šećer iz urina može brzo ubit pacijenta. Dok se ne oporavi neće dobro podnosit šećer. Šećer se smije polahko postepeno uvodit u dijetu. Onda živjeti umjereno.
polaHHHHHHko ti mami svog dečka gurnem
Duhova malo ti doruckovo jutros?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Najbolje bi mu bilo da ode u portland kod nurkica. On lillard nurkic mccollum
Samo ne u GSW. Ako se to desi, NBA se odmah može staviti pod ključ, niko neće moći biti ni prići tituli. Ne mogu zamisliti da Durant i LeBron igraju zajedno. Što je previše, previše je.
Tesko da ce u GSW. Ne mislim da ce odbrambenu masinu Draymond-a Green-a ostaviti na klupi.
Ne može, ima nešto sto se zove salary cap i sa Jamesom GSW to ne može iznijeti zbog primanja koja James želi.