Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je to uradio bijelac bio bi rasista
Tacno, a LeBron bi vjerovatno bio najglasniji u pljuvanju je r je najveci rasista u NBA.
LeBron phicka udari pa onda bježi i sakriva se iza igrača
James je imao srece da ga je ovaj uhvatio pojeo bi ga i slomio a ko nebi koji drzak udarac a ko zna sta mu sprema u buducnosti udarac je bio hinjski
Vidjeli da možeš udariti nekoga i dobiti max jednu utakmice suspenzije. Jokć je za sve kriv :) Ali nervozan LeBron. Napokon imaju kompletan tim i jedva uzeli jednu od najslabijih ekipa u NBA.
volim i lejkerse i pistonse... aaa ovo je kosarka a ne ova pussy kosarka sto se igrala do prethodne sezone... bravo dzejmsu bravo pistonsi... bad boys are back :D
jel mu to lebron izlio oko???
Ako neko nije prljav igrac onda je to Lebron i kraj price.
Jel se salis?
vidi se nakon slobodnog da ga je isiah cupao a da se lebron otrgnuo i udario ga laktom (po mojoj procjeni slucajno) Ali isiah je to shvatio kao namjerno a i lebron se malo agresivno ponasao, sve u svemu neprofesionalno s obje strane, ali definitivno skrece paznju na utakmicu.
Ono slucajno? Pa vidi se tacno da je trznuo prema licu mu. Kad uhvate ove zvijezde branit.
https://www.youtube.com/watch?v=75bvJOXw5BA Ovo ne može nikako slučajno da bude. Još se okrenuo, pogledao...
Kao ono držite me da ga ne ubijem
Sreća pa nije uspio doći do LeBrona... iskrvario bi onda fakat pravo
drz te me, ubit cu ga!
ganCi
Nije jos naletio na Jokica