Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sumnjam u to. Americki fudbal i kosarka su ko nebo i zemlja pogotovo kad je rijec o naporu kvoterbekova i modernog NBA igraca naravno napornije u NBA. Nece Lebron dozvoliti sebi da daje 15ak poena kao pomocni igrac. Otici ce dostojanstveno ko i ostali velikani.
Jest al danas skoro svi bolji igraci tipa Harden,James,Doncic,Westbrick igrraju samo za rekorde triple double i ostalo,tako i James razmislja da ce igrati dok ne stigne Jordana ,Bryanta u nekim rekordima takav mu mentalni sklop a nije bolji igrac od njih sigurno,ipak je kosarka timski sport prvo uspjeh tima pa onda vlastiti rekordi,ko se razumije u psihologiju sporta skontace
@psycho1493 Slažem se. Gledao sam neku američku analizu današnjih NBA velikana. Igraju samo za rekorde a zanemaruju uspjeh tima. Odnosilo se to na Hardena, Jamesa, Westbroka... Mislim da su Jordan i Bryant ipak iznad njih.
Čudo prirode. Parna lokomotiva!
Crko si ti davno jadnice.....
A gdje si ti u svojoj košarkaškoj karijeri?
I ja sam rekao da ču hodati,dok budem mogao.
babuka
Idi, idi neznalice...
Robi,zovi ga!
Po meni Jordan je najveci ikad, ali sam zahvalan sto imam mogucnost da gledam ovakvu igracinu i ljudinu ! #MoreThanAnAthlete
#Chinaspupet