Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
La clipersi su buduci nba prvaci.
Ova sezona u NBA ce biti jako interesantna, dosta dominacije Golden Stata.. tu su sada Pelicans, Lakersi..
@ajax1602 Mozda si mislio na Cliperse a ne na Pelikane. Pa svemu dodje kraj, a da ce biti interesantno, slazem se. Malo su se bolje raspodjelile snage. Uvijek mi je zao zbog povreda, steta i za Duranta i Klay-a.
Jel ovo bilo poznato jučer ili je to moja iluzija? Kako god, Cousins sve potpisuje ove male ugovore lol, lik ne može da dobije ogroman ugovor a navodno je jedan od boljih centara u NBA..
@SelmoOperativnaZapad Ne znam sta je ovdje tebi LOL, njegova jedna godina ugovora ko tvojih 50 radnih godina. LOL. Vratio se na teren nakon pokidane Ahile, bio je solidan za vrijeme regularne sezone u Warriorsima. Onda se ponovo povrijedio. I dalje ne kontam sta je tebi LOL. Koji degeni na klixu majko mila.
Pa smiješno je što "najbolji" centar NBA već drugi put potpisuje ugovor od godinu dana i par miliona dolara po godini, glupantrope ne poredim ja njegova primanja sa primanjima naroda u BIH, maloumni gmazu naš Nurkić koji je realno puno lošiji od Kazinsa ima troduplo više para godišnje, hebo ti degen sve što voliš u životu, stoko maloumna..
Dzordanu nisu trebale nikakve zvezde. Zato je najveci.
Pippen, Rodman, Kukoč, Kerr...
@Jimmy McNulty Ocigledno ne znas ko su bile zvezde tog doba. E vidis kada bi zvezde iz drugih timova potrcale Dzordanu samo da bi osvojili prsten. Zato velicine poput Malona, Barklija nisu nikada osvojili prsten. Polako unistavaju NBA ligu i kosarku sa ovim monstrum timovima.