Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja i? Čovjek se iznenadio, nije sigurno razočarao. "Na Drini ćuprija" je književno djelo našeg nobelovca i trebalo bi svako da je pročita prije nego sebi da za pravo da bilo šta komentariše. Ja jesam i knjiga je realna za vrijeme u kojem se dešava. Pisana izvrsnim književnim rukopisom, poput Selimovića i kakvim se nažalost danas samo Karahasan može pohvaliti.
Nije se razočarao već iznenadio!
Trener Portlanda treba da da "Na Drini cuprija" jednom svom igracu. Kad bi je procitao bio bi puno bolji covjek i igrac.
@gooUser1560679228 Prvo, kakve veze literatura ima sa igrom kosarke? Drugo, zasto bi bio bolji covjek, tj. zasto vec sada nije? Sto voli i brani svoju vjeru i narod, je l' zato?
@gooUser1560679228 Pljuju Mirotica jer se odrekao svoje drzave i naroda, a pljuju i Nurkica (kojeg svakako ne smatraju svojim) jer voli svoju drzavu i narod, paradoks totalni, ali standardno za Balkan. Srbi i FGRovci nastavite sa minusima :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ivo Andrić je bio fašist,islamofob...
@gouser...i jedan veliki nečovjek.
@gooUser1587738186 Inace vama iz SDA svi pismeni su smetnja, nobelovci su budale a od romana, najvise volite bajke Hansa Fadila Novalica.On vam prica kako ste razvijeniji od Kine, samo eto trebate jesti vise malina.SDA ne trpi pametne, jer na celu stranke je koeficijent inteligencije 35 kad se svi skupe. Ne dozvoljavaju boljima od sebe da dodju u stranku, preteci ce ih.Jeli tako ,BAKE
ovo nije nista novo, pogledajte njegov interview u NU2, Jackson mu davao stripove bez teksta, dok nije skontao da je Toni ipak pismen tip...
Zadnji članak koji ću pročitati na klix.ba Doviđenja clickbaiteri
Da si rekao Dervis i smrt ,Tvrđavu .. Bio bi terorist 💁🏿‍♂️