Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lik ziva legenda
Gledo sam mnogo njegovih intervijua, takvu odmjerenost i inteligenciju cujes kod ponekih knjizevnika.
Ma nema brige, ljudi su samo ispoštovali Kobija, biće dogodine. Neće ga zaboraviti, 100%.
Kukoč bi uša sprida.
Grande i maestralni Kukoc (jedan od najkompletniji svjetskih igraca svih vremena) definitivno vise nego zasluzuje daje u Kuci slavnih...medzutim ima tu svega i naravno lobiranja. Taj komitet koji je sastavljen od tajnih clanova i naravno eksperata svjetske kosarke donosi odluke. Neko vrijeme su tu bili legenda Real Madrida 70-tih Walter Sczerbiak kao i bivsi GM Atlante Hawks (St Louis i Milwaukee Hawks) a nakon toga NBA Scouting director Marty Blake.
Ovdje je samo dio njegovih trofeja naveden. Sjetimo se kako je na svjetskom prvenstvu za igrače do 19 godina mislim, šamarao amerikance i kako ih je bušio. Čovjek osvojio sve što može osvojiti jedan košarkaš. Jedino nema Olimpijsko zlato, ali ima dva Olimpijska srebra. Davno je on zaslužio da uđe u kuću slavnih.
Toni je fer
Sjecam se tih vremena.Inace je bio jako bitna karika u Bul-sima i jako-jako dobar igrac,malo stariji mogu to i potvrdit..
Jedan od ponajboljih šestih igrača .Nisam siguran da je to dovoljno za " kuću slavnih " .
Ma daj ba sve sto je osvojio, osvojio je sa dobrom ekipom. Da je kao pojedinac nesto uradio tanko i sa prosjekom od 13 poena u NBA-u kuca slavnih..?
Jordanu prosjek u finalima 33 poena pa nek‘ se zapita malo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma odjebi klosaru
on je legenda i bez te stracare