Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gledaj u svakom 3 metra i 150 kila. mogu brdo pomjeriti. a nemogu utakmice dobiti.
Pa ne igraju protiv Pigmeja.
"faktički je izgubila sve šanse za plasman na Svjetsko prvenstvo koje se igra u Kini, ali naš tim još uvijek ima teoretske šanse", pa jel sad imaju ili nemaju nikakve sanse???
Sad je kasnoza povratak i onakootpisanih
U ovoj drugoj fazi (prošli smo pretkvalifikacije i prvu fazu kvalifikacija) igra ukupno 24 ekipe, a na SP ide 12. Realno nismo među 12 u Evropi, to valjda znamo, a po imenima i finansijski jače ekipe također neće na svjetsko (Hrvatska npr.), pa ni aktuelni prvak Evrope Slovenija, koja ima omjer pobjeda i poraza identičan našem.
Konačno smo postali reprezentacija kojoj se svi raduju kad je izvuku. Ako su sport i kultura lična karta jedne drzave, onda mi samo ostaje da se zahvalim vladajucim strukturama zato sto se nakon 1000 godina postojanja, još uvijek potpisujemo; "il turi prs' il udari krs'..."
Kod nas po starom prokocka se sve , a onda ostanu Teoretske Šanse