Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo, a sutra i Talijane ako Bog da !
pa ima li gdje prijenosa ovaj bht poslije SPa konta zavrsili za ovu godinu gledam na hrtu sta su ljudi spremili programa za jesen da se najezis
Samo satelitska ako imas ili preko neta
U Hrvatskoj placaju tv pretplatu!
pfff Vidili od mladih kako oni deru svaku sa 30 + razlike pa sad eto ajd mozemo i mi matori.
Svaka cast fotografima Klitorisa, nema nijedne fotke tog Mitrovica, da vidimo kako covjek izgleda, zabio je samo 21 poen kao i Mirza.
Je li ulaz slobodan na ove utakmice???
Pornic
Bravo samo naprjed
losa posjeta ......sacekajmo mejdan vidjet cete atmosferu ...OBECAVAM !
Šta je ovo bolan, kakva je ovo posjeta? SRAMOTA. Dajte nastupe reprezentacija drugim gradovima j*balo vas vaše Saraj'vo više.
Kume ramazan, nit možeš otić nit je*at sudiji mater, nit se isprazniti malo, što je svrha navijanja. 3-4 sata pred iftar kad ti je teško i sjediti a ne šta više. Ja sam imo nijet ići ali ne mogu zbog ovoga, a i dosta moje raje iz istih razloga.
Jel kod vas ima neki sportas a da nije zmaj
Jel kod vas ima neko a da nije zadojen mrznjom svega sto predstavlja BiH ?
Dodo jarane sve im je to bez veze samo ce cir navuci ali hajde ti hajvanu to dokazi ...
Koliko je karta sutra protiv Italije ?
ivanovic mi lici na clint eastwooda :D
Do you feel lucky punk? Well do ya?
Realno ova utakmica nije dovoljno promovisana u medijima,ja nisam znao,dok nisam pogledao Premier ponudu kad sam kuci dosao sa dzume....
Ma nisi ti jedini. Vracam ti se ja tako s dzume, sve s noge na nogu, tamte- vamte, a neki nemir u meni, kao da sam slutio da nesto propustam. Dovucem se nekako do kuce, ostavim kljuceve na klavir i mislim se da li da pogledam Premier ponudu ili ne. Hocu-necu, hocu-necu, i pogledam ti ja Premier ponudu, kad ne lezi vraze - Kosarka! Sve gledam utakmicu i mislim se kako su je slabo promovisali. Bruka.
Sve ok, al s dzume kladionica, svak svoje zna, al nemoj bar pisat to.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bravo za momke,ali poražavajući je broj gledalaca. još je utakmica humanitarna,još igra reprezentacija.
Samo deri ,sto istocnije to vise RAZVALJUJ "BOSNA DO TOKIJA"
cestitke