Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Posaljite im odmah zlatne medalje..nek ne dolaze djaba
Njima je jedino bitno Olimpijsko zlato i nista vise. I osvojit ce ga. Nema dileme uopste. Iako su imali mozda i mocniji tim na OI ''92 u Barceloni..Mislim Jordan, Pippen, Magic Johnson, Barkley, Ewing, Karl Malone, Larry Bird itd. Ekipa iz snova.
Poslije svake utakmice, drugi timovi ce ostati da uzmu autograme
dzaba im svi ti top igraci i ekipa kad ljudi nemaju chemistry jbt, svaki put ista prica
Najbolje bi bilo da se odma odigra finale USA protiv svjetski najbolji kosarkasi (bez amerikanaca) u jednu ekipu i to je to..
Zasto bi bili u strahu igra se pet na pet i prilika je ostalim sa se dokazu sa njima a i sve te zvijezde su u sumrak karijere i nema nekih velikih nada mozda jedino Booker Tatum a najbolji im igraci lige centri a ni oni nisu Amerikanci
Čitav svijet je u strahu od Jamesa, Paula i Currya koji zajedno imaju 120 godina.
I ubacuju 356 koševa…
Ko ce hin tresnut ovaj put.
Odavno je poznato u timskom sportu da s gomilom individualaca uspjeh je sve samo ne garantiran. Najjača karika u ovom slucaju je Steve Kerr, inteligentan čovjek
Prekucat će turnir s pola snage. OL igre su jedno takmičenje koje oni priznaju. Tako da sastav koji dovedu neće imati konkurenciju.
Cuj enbid Joel pa on rodjen u Kamerunu hahahahahahhannananannananaaajaaaaaa
ja, i Pjanic u Mostaru :)
gooUser1698351455, znas li gdje je rodjen Bojan Bogdanović, a za koga igra?!
Koga god da izaberu sa ovog spiska, ubjedljivo će se prošetati turnirom. Volio bih da griješim.
nije bas koga god, jer na ovom sirem spisku je i cijela ekipa koja nije uspjela da osvoji zadnje svjetsko