Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto ima ljudi zaostalih u ovoj drzavi to je nevjerovatno
http://www.blick.ch/news/schweiz/zentralschweiz/kopftuchverbot-fuer-luzerner-basketballerin-121127
zamislite kontra situaciju... da neka zena iz nekog razloga hoce da igra gola... da je pripadnik neke sekte koja nalaze da se ne nosi odjeca.. sta bi se desilo? poenta je jednostavna... kosarka ima svoja pravila, islam ima svoja... ko se ne moze uklopiti, nek bira... ili jedno ili drugo
Daj ne zajebavajte vise! Sad treba da se mijenjaju kosarkaska pravila zbog neke muslimanke kojoj je Bog \"naredio\" da nosi maramu?! Dokle cete biti tako zatucani?
Bitno je da djeca na forumu govore; psuju; vrijedjaju i ... na kraju krajeva, komentarisu nesto sto ne znaju, je li!? Prema hadisu, poslanik i njegova supruga su se, primjera radi, utrkivali u trcanju?! Nije li to sport? Islam naredjuje zdravo tijelo i zdrav duh - sto je logicno. Prema tome, djevojka je vjerovatno igrala kosarku u trenerci i sa mahramom na glavi. Sta je tu lose?! Mislim, nije poenta ocekivati od zene da se zatvori u skolu i kucu; treba da radi; da se bavi sportovima (koji joj prilice) i sl. Jos jedan primjer iz poslanikovog zivota: njegova supruga je bila trgovkinja. Dakle, radila, imala biznis. Pazite sta govorite!!!
JA SAM ZA DA SVAKO NOSI STA MU JE DRAGO, SAMO NEK NIJE GOLOGUZ. E TO JE DEMOKRACIJA! IMA DOVOLJNO PROSTORA ZA SVIJU NA OVOME SVIJETU.
jesam musliman i zagovaram jednaka prava i zena i muskaraca i svih religija...al postoje neka pravila kosarke koja se moraju postovati, a ako to kaze da nema nista na glavi onda je tako. S druge strane ako je ona muslimanka i igra sa maramom, onda mora imati i dugu majicu i trenerku,a povrh svega ukoliko joj je stalo do vjere ne bi ni trebala biti tu i izlagati se na taj nacin. Stoga, kosarka goodbye...jer maramu garant nece skinut
Ti pricas o kulturi a u ovih par recenica si demonstrirao na kom kulturoloskom dnu se nalazis. Kad vec govoris o naslijedju sjeti se samo kako su se oblacile nase nane, no toga smo se jako brzo odrekli. Uglavnom nemoral preuzeli sa zapada, nerad sa istoka i takvi smo najzreliji da raspravljamo o kulturi drugih.
da toj buli dopuste maramu, sutra bi trazila da igra u dimijama...
kakvi bolan fasisti kako ce s maramom igrati kosarku levatu jedan? i sta je tebi toliko krivo papak jedan nase zene u bosni ne nose marame. govorim o vecini. to nije dio nas kulture. sve ostalo je preseravanje i preuzimanje tudjih obicaja (arapskih) i tudje kulture. sve je to rezultat neznanja
najobicniji fasisti! mahrama muslimanki nije simbol niti obiljezje, to je njoj moranje, naredba od Boga! Zabraniti muslimanki mahramu je kao zabraniti joj da se klanja, kao zabraniti jevreju da slavi subotu, kao zabraniti katoliku da se ispovjeda! Najobičniji FAŠISTI! Neki novi Hitler i neki novi Jevreji! Jadna evropo, mjenjas dlaku, ćud ne!
Musude dobro ti zena pravi pitu krompirusu.za one u samijama mjesto je samo na bliskom istoku.kakva kosarka nek klanja i uci ,pravi burek,cevap itd.
Musude dobro ti zena pravi pitu krompirusu.za one u samijama mjesto je samo na bliskom istoku.kakva kosarka nek klanja i uci ,pravi burek,cevap itd.
Jesi pismen kao da si završio studije jezika u G.Bukovici.
Mog\'o si naredit zeni da se depilira dole, nije u modi pustat sunet medju nogama!