Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tu su sve lopine u tom savezu
Harunu Mahmutoviću na čelu vidiš da je lopov ... toliko
Uzas, jad i cemer i od suda i od saveza
Uze ih Harun na sudu ko malu djecu.Haha
@ Kola Fol je u tome da je imao pravo da isplacuje a nije to uradio dok je bio u savezu. A mogao je!
@ Svi ovdje prisutni SDA botovi!!! Ovo sve pisete da ocrnite Din Konakovica. A fakat je sramota i grijeh blatiti covjeka bez dokaza.
Harun je digao BiH kosarku sta god vi pisali o tome. Napravio je sa USAID-om projekat kosarke za mlade. Kao preduslov za projekat bila je detaljna analiza poslovanja saveza i prije projekta i za vrijeme trajanja projekta. Da je bilo ikakvog lopovluka USAID bi prekinuo projekat momentalno. Postali smo prvaci Evrope zahvaljujuci tom projektu! Trebalo bi Harunu dici spomenik. Navedite jos neki primjer u cemu smo bili prvaci Evrope.
@ ZERUDIN Sram te bilo!!! Valja bolan polagati racune kad dodjes pred Allaha. Zar te nimalo nije strah?
20% njemu od svakog sponzorskog ugovora??!! Uz to prima platu za posao u čijoj je obavezi da dovodi sponzore??!! Nooroooooood znoooooo!
samo produzavaju tok zatezne kamate. na 100 hiljada osnovice. to je harunu 833 KM mjesecno. vise nego prosjecna plata fbih
Smradovi nezahvalni ustanite kad izgovarate ime HARUN MAHMUTOVIĆ . Čovjek je digao bh košarku iz pepela , osvojio evropsko prvenstvo sa kadetima , osvojio 4. mjesto sa juniorima , pobjedjivali Njemacku , Španiju , Francusku , Srbiju , Hrvatsku itd . Uradio nešto što nijedan naš sportski kolektiv više nikad neće , ali u ovoj državi sve će ti biti oprošteno osim uspjeha i sve se cijeni samo ne uspjeh .
@Kriticarrrrrr Uz to sve čovjek je morao da se bruka , da prosi i moli da se uplati 10 000 eura da nas ne bi izbacili sa evropskog prvenstva (ONOG KOJEG SMO OSVOJILI) pa to je presedan imal takav slučaj igdje u svijetu zabilježen ?! I još imate obraza da blatite čovjeka bagro jedna .
@Kriticarrrrrr 20% njemu od svakog sponzorskog ugovora??!! Uz to prima platu za posao u čijoj je obavezi da dovodi sponzore??!! Nooroooooood znoooooo!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
To je taj Mahmutovic zajedno s Konakovicem kada prave kombinacije na racun gradana.