Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ponosan na moje sugrađane. Bravo momci, napravili ste uspjeh koji će vas kroz ostatak života podsjećati na jedan divan trenutak u vašoj mladosti. Samo nastavite tamo gdje ste stali.
❤❤❤ Svaka čast ❤❤❤
Momci su imali 3 utakmice za jedan dan ( cetvrtfinale, polufinale i finale) dobili su domacina u polufinalu, a u finalu ispali zbog umora.. svaka cast.
uz izuzetno losu organizaciju. napomenuli smo organizatoru da djeca ne jedu svinjetinu i zbog toga su se djeca hranila po lidlu. takodje, organizacija transporta do dvorana je nikakva i vecinom se pjesaci najmanje 4-5 km of smjestaja do dvorana. zbog svega navedenoga, i ako se shvati da se radi o djeci od 12-14 godina , ova medalja je ravna olimpiskoj...
Važnija je Amra Džeko od ovih klipana. Niste je vala odavno objavili.